torsdag 29 november 2007


Ok, jag erkänner- jag har blivit frälst! Var ju bara tvungen att skaffa mig ett eget exemplar av inredningsbibeln "Franske Stemninger". Och jag ångrar mig verkligen inte! Ska njuta av den lite i taget.
På bilden ser ni även Dorthes kors som jag har hängt på en strut och ett annat exemplar av mina tändsticksaskar...ja jag vet att jag börjar blir lite tjatig *ha ha* men den här har faktiskt långa tändstickor och på ena sidan av asken har den inget plån så där limmade jag fast papper så att det ska se ut som en bokrygg istället





Den underbara zinkkransen från Ib Laursen var inte alls lätt att få tag på. Såg dessa produkter på Fridas gård men var så snål så att både boken och kransen tog slut! Paniiiik! Mailade då och fick då till svar att de var slut och ljuskransen var även slut hos leverantören. Suck...försökte även hos favoritbutiken men de hade inte den och jag provade även att skriva till en kvinna som jag vet har sålt den i sin butik men hon behagade inte att svara tillbaka i vanlig ordning... Så döm om min glädje när Therese från Fridas gård mailar mig och skriver att hon kanske kan få loss en krans och att boken är på väg in. Sedan mailar hon igen och skriver att det nu finns några till kransar som hon ska lägga upp i webbutiken. Så det var ju bara att fort som attan beställa hem dem och här är de!

Där kan vi snacka om servise, så tack snälla Therese för hjälpen. Har ni inte handlat tidigare på Fridas gård så rekomenderar jag er varmt att göra det. Mycket mycket bra service!




Har man ingen öppen spis får man skapa sig en egen. Lite te, julmusik och pyssel till så råder stor julstämning. Tills hockeyn börjar ;) Vi har nämligen ett eget litet derby hemma ikväll
*he he*
Ha en skön torsdag!

Kram S.

18 kommentarer:

Stämningsfullt sa...

Jag förstår att du är glad för dina fina saker! Skulle gärna vilja ha båda :) Visst är det så att man mer än gärna återvänder till ett ställe där man fått bra service?

Stina sa...

Tack, vännen...Fina saker. Pus

Lilla Blanka sa...

Åh vad fin du har gjort tändsticksasken! Jag tänkte jag skulle dekorera ett par jag också så jag inhandlade några stora askar på lunchen idag hihi, nu fick jag verkligen inspiration, TACKAR, och vet du vad jag fick i brevlådan idag?? Franske Stemninger! Så jag har frossat i den en lång stund i soffan, åhh vilken bok *suck* helt underbar
Kram
Mia

Linneagården sa...

Nu är det nog bara jag som inte har den boken....
Härlig "öppenspis" du har!! det blir mys med ljus & musik oxå!
Kram!

Hulda sa...

Så flott at du fikk både boka og den fine kransen. Jeg har også boka, og koser meg mye med den, det er jo så mye inspirasjon å finne der. Skulle gjerne vært litt julebilder der også. Har hørt at det kommer ut en bok til om hager i fransk landstil. Den gleder jeg meg til! Er veldig opptatt av hage selv. :) Jeg har en enkel stake som har slik grå farge og slike blomster som kransen, veldig fin! Jeg linker til deg!

ChatrinesLiving sa...

Den boken har jeg også, den er så fin! Leser i den titt og ofte, jeg:)
Fine bilder hos deg i dag!
En god natt til deg!
Klem:)

Anonym sa...

Vad kul att du hade sån tur! Se där din tur kanske är på väg att vända.
Kan du inte visa lite bilder från den för oss som inte kan få tag i den så lätt!
Har saknat dig så det är skönt att du är tillbaks i bloggvärlden.
Ha en skön första advent!
Kramar i lastbilvis från matilda och Bodil, katterna och the doodles hälsar också. hi hi

Solsjö - Under en vind sa...

Fina brasa!!

Så fina saker du pysslat och köpt! Jag har också boken och tycker sååå mycket om den!

Visst är servicen toppen hos Fridas..har handlat där fler gånger än jag kan räkna...*ler*....

Må gott och ha en toppenhelg med första ljuset tänt! Kram!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken flax du hade! Jag har också handlat av Fridas gård, och jag tycker också att de är bra. Snabba leveranser.
Kransen är verkligen fin!!!
Kram
Marie

faster atta sa...

Både kransen och boken är ljuvliga! Är det OK att jag länkar till dej?

kram

linnea-maria sa...

Hejsan
Jag förstår dig. Den där kransen är så himla fin. Boken har jag gått och funderat på i ett halvår och i onsdags stod jag och bläddrade lite i den i en inredningsbutik. Men jag var tvungen att lägga den ifrån mig, dels pga priset och dels pga sonen som hittade på nya hyss /linnea-maria

My White Cottage sa...

Håller med om att Fridas Gård är toppenbra! Jag har också köpt mig ett exemplar av Franske Stemninger där. Jag skulle gärna vilja ha den underbara ljusstaken också, det är ljuvlig...

Ha en supermysig 1:a advent!
Kramar i massor till dig från mig!

sabina sa...

Visst är boken super?! Sen är ju omslaget så fint också att man kan ha den framme! Kransen är underbar! Har faktiskt inte sett den förut.. Lycka till i "derbyt", hoppas "rätt" lag vinner! ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket mys med eld och te! Och inredningsbibeln, vilket bra ord, ja visst är den helt fantastisk! Jättefin ljuskrans fr Fridas gård, hon har mycket fint!! Ha en jättebra advent!! Mari.

Dorthe ♥ sa...

Vilken tur du hade. Jag har funderat på att köpa boken, men ännu inte kommit till skott. Kransen är ljuvlig!

Kram
Dorthe

Lily of the valley sa...

Vilket mys! Kransen är jättefin. Jag har inte boken och har inte haft nöjet att titta i den i heller,tyvärr. Jag och en väninna var och besökte Fridas Gård för ett tag sedan. Mysig miljö och MYCKET vill ha... Som tur är, *ler*,så kan jag ibland när det är för mycket fint, få beslutsångest och handlar ingenting. Bra för plånboken ;)
ha en bra helg
kramiz

MiaMaria sa...

Grattis till boken,den är underbar.

Och mina strutar är papperstrutar man köper i hobbyaffärer ,målar dem. Sen har jag spets inuti dem...

Hoppas detta gav något.

Ha´det så gott!
Miamaria

Anonym sa...

Så fint!...och vilken tur du hade både med boken och zinkkransen! Superfin zinkkrans, verkligen!..fin tändsticksask oxå! Kram :)