onsdag 15 augusti 2007

Promenad

Många byggnader finns där uppe
Så var första arbetsdagen avklarad efter semestern. När vädret var så fint bestämde jag mig för att kliva av tidigare och gå en halvtimmes promenad hemåt. Tur att jag hade kameran med mig! ;) Det är ju faktiskt ganska fint i storstan ändå... Väldans så många hurtiga människor det finns, blev omsprungen av en massa frustande människor, själv gick jag bara och strosade lungt i mina högklackade skor. Lat? Inte då... ;)


Nej, jag bor inte i Miami *hi hi*



Mycket grönt och näckrosblad

Det är härligt när en storstad har så mycket grönt och vatten att erbjuda. Som ni kanske förstår kommer det att bli tråkigt att lämna det här området utav stan. Det är så harmoniskt på något sätt men ack så populärt.

Kul att ni följde med som sällskap hem. Hur ser er väg hem från arbetet ut?

Kram S.

18 kommentarer:

Stina sa...

Vad härligt det ser ut.
Varför får jag anonymisar hela tiden? Har lust att kasta bloggen i soporna,alltså.


Puss

Signes Vind sa...

Vilken härlig hemväg. Du bor verkligen i en vacker stad måste jag säga trots att jag bor i Göteborg ;-)

Stina sa...

Nä, jag har inte långt till sopstationen heller.*fniss*

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken vacker väg hem!! Då är det lätt att gå! Kram!

Elaine sa...

Ser ut som en jättefin promenad.

Jag måste köra bil 20 minuter för att komma till ett av mina jobb. Det är en jätteslingrig väg som är livsfarlig på vintern. Tur jag bara jobbar där en dag i veckan Mitt andra arbetsställe kan jag gå till det är en jättevacker promenad längs en stor älv, över en hög bro och förbi ett friluftsmuseeum. Fast lat som jag är, tar jag ofta bilen.....
Klem!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka härliga bilder!! Mitt hjärta klappar frör Sthlm, det är den vackraste storstad jag sett och jag har sett många.. den är ljuvlig, så mycket vatten o grönt, mitt inne i stan! Jag har också bott där i nästan 10 år och varit där minst 2.-3 ggr per vecka de sista 15 åren och har mina bästa vänner där så när jag ser dina härliga bilder längtar jag dit men snart ska jag dit igen..Ja, palmen förvirrar minst sagt...Mari.

Karin Krut sa...

Vilken fin hemväg! Vilken kul vinkling, måste fota lite när jag går från jobbet också :)
Karin

Skatan sa...

Kul och annorlunda inlägg! Hm...ja, angående mina funderingar så vet jag helt enkelt inte hur mycket jag skall bjuda...jag har sagt 700. Tycker du jag är galen?

Färjtorp sa...

Ja det var jättefina bilder, ser inte ut som en storstad egentligen..
SJälv går jag inte hem från jobbet just nu efter som jag är föräldraledig =) så jag är hemma mest hela tiden.
Kram Johanna.

Sallys hus sa...

Men du vilka bilder....håller med. vår huvudstad är verkligen vacker.

Ja jag bor på gården där min butik ligger. Fast det är ingen gård. Det är en villa som råkar ligga för sig själv bredvid en kohage. Butiken var en gång vårt garage och vi har även en gammal ranglig lada som ser ut som om den ska blåsa omkull vilken minut som helst.
Kram Katarina

Anonym sa...

Vad vackra bilder!
Det är rätt kul med kossebilden för jag kör förbi den här gården rätt ofta och jag tänker varje gång jag ser dem jag måste komma ihåg att ta med kameran för det skulle vara ett så härligt kort!
Och nu äntligen var kameran med....
Ha en underbar dag!
Kram Bodil.

Amoroso sa...

Åh tack för tipset! Ska ha det i åtanke när jag väl sätter igång :-) Men vilken trevlig väg hem du har.!

Millis sa...

Så vackert...förstår att du tycker att det är härligt att gå den vägen.
Kramis

Anonym sa...

Du har ju en jättefin väg hem:)
Kram Lallis

::fina:: sa...

Vilken vacker väg hem! Jättefina bilder. Min väg hem är så gott som alltid med bil så det blir inget märkvärdigt. Men jag kanske hakar på och svarar på din fråga där snart, om hur min väg hem är. Jag kör ju i alla fall mot ett högt berg och det är det ju inte alla som ser varje dag :-)
Förresten så har du fått en utmärkelse av mig - titta i min blogg! Kram!

Lily of the valley sa...

Åh vilka härliga bilder. Jag tycker om din hemväg med så fina hus, vatten och grönska. Jag har ändrat min hemväg så i stället för att ta motorvägen och bli stressad, tar jag en mindre väg som är väldigt fin med en idyllisk liten by halvvägs hem :)
Ha de bra
karm Lily

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Men vilket mysigt inlägg....och vackra bilder. Kram

Anonym sa...

Åh så fina bilder från vägen hem från arbetet!..det ser verkligen ut som Miami! *fniss*...jag har visat lite av min väg till jobbet tidigare i början av juli! ..och även i början av aug. Ha det!:)