fredag 31 augusti 2007

Detaljer

Att jag kommer sakna min lägenhet är nog ganska vida känt vid det här laget. Lägenheten är från 30-talet med många gamla detaljer kvar, tex högt i tak och gamla dörrar. Tänkte visa upp lite detaljer idag. Min förhoppning är att jag en dag kommer att ha något liknande igen.


Gamla köksskåp, här visade jag upp köket tidigare
Höögt skafferi!


Städskrubb till vänster och toaletten rakt fram


Fönstret i sovrummet, tidigare bilder kan du se här och här


Klockan ovanför dörren i TV-rummet
Stjärnlampa modell större i datarummet, den mindre finns i hallen
Den här dörren leder in till min lilla walk-in-closet i hallen, går dock knappt att gå in i då den är fullproppad med saker...
Väggdekoration i hallen

Ja nu har ni fått en liten inblick i hur det ser ut hos mig

Sov så gott!

Kram S.

19 kommentarer:

sara sa...

Har läst ditt förra inlägg också, vad tråkigt att du har det så kämpigt nu,ibland går liksom inget "vägen" och det är extra jobbigt när ekonomin är osäker. Jag önskar dig lycka till i finnandet av ny lägenhet och att allt snart ordnar sig till det bättre. Kram

Lily of the valley sa...

Wow, vad fint. Förstår att du kommer att sakna den. Du kommer säkert att hitta en liknande om du stannar kvar ett tag till. Känslan som du har tycker jag att du ska lita på och utnyttja. Åker du hem ångrar du dig garanterat längre fram, att du inte gav storstaden en chans. Många Lilykramar

stina sa...

Oj vad tråkigt för dig att behöva lämna din fina lägenhet! Håller tummarna för dig att du hittar något bra boende.Kram Stina

Uppe på vinden sa...

Förstår att du kommer sakna detta, och eftersom jag läst ditt inlägg nedanför så kan jag förstå hur du känner och mår! Hoppas verkligen att du kan finna en plats där du ska trivas! Kram från mig!

Cornelias Country Corner sa...

se mitt förra inlägg...en dag kommer ditt fina boende åter. Man styr alltid mot sina drömmar ... och en dag har du ett kök med lika underbart trägolv som nu!

Malena sa...

Den är verkligen fin lägenheten och jag förstår vad du menar!
Hoppas att allt löser sig för dig och att det gör det snart! Jag tänker på dig!
Stora kramar Malena

Anna sa...

Vilken underbar lägenhet! Jag önskar verkligen att du hittat något liknande...snart...! Lycka till!

Nicolinas boning sa...

Jag förstår din saknad (som du redan har), för det är verkligen en mysig lägenhet.
Har läst (och kommenterat)inlägget före, och tänker på dig...
Kramar/Birgitta

StyggaLillaLoppan sa...

åh jag jag känner med dig gumman . Hoppas innerligen du hittar något lika bra eller varför inte bättre ...kramar i mängder och en pöss!

Dubbelörnen sa...

Fy fasen vad jag lider med dig!! Vet precis vad den galna bostadsmarknaden i huvudstaden handlar om... Total sjuk är den!!! Ockerpriser för små koffertar... Det är nog aldrig lätt när man ska ut på bostadsmarknaden i den stan...

Jag hoppas så att du hittar till ditt drömboende igen.

Många kramar

Linneagården sa...

Det ser/såg ju jättecharmigt ut, men du har ju så vackra saker som du tar med dig till nästa boende & kommer nog att få till det jättefint för du är så pysslig.
Lycka till & hoppas du får en bra helg, trots att det är lite kämpigt just nu.
*kram* /madelene

Maria sa...

Kan första att du kommer att sakna denna vackra lägenhet för oj! vad fin den är../ ME

WhiteVintageDreams sa...

Åh vilka underbara detaljer...fast det känns ju nästan taskigt att säga. Håller tummarna hårt för dig i din jakt på ny bra lägenhet :)
Å du, tack såå mkt för dina snälla ord...det värmer :).
Trevlig helg.
Kram

Mia sa...

Å, ja, jag förstår att du kommer att sakna det, vacker inredning, jag som vurmar för gammalt.. kram!

Mia sa...

jag lägger in din blogg bland mina länkar, hoppas att det är ok..

Hemma på Landet sa...

Oj, vad fint. Hoppas att det ordnar sig snart, gumman. Kramis

Birgitta sa...

Visst måste det var tråkigt att lämna en sådan fin och trevlig lägenhet och ge sig ut på bostadsmarknaden, som jag förstår är svår och dyr. Men jag hoppas verkligen att du hittar något där du kan trivas och göra så hemtrevligt som du visar upp här på bloggen. Även om inte nya lägenheten har de här kvaliteterna, så verkar ju du ha det iaf. Kram och lycka till.

signe sa...

Vilket underbart kök och fina bilder! Älskar den översta bilden, såå fint! Vilka fina gamla dörrar! Va trist att du måste flytta!..förstår om du trivs! Kram :)

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Torpet hyr min familj gemensamt, för nästan inga pengar alls. Fria händer. Fin var din lägenhet, verkligen! Men du kommer att hitta något något nytt snart, som du kommer göra till ditt.. ! Stor kram!