lördag 13 augusti 2011

Tävling
Min underbara gamla stuga Fälle, anno 1907, vilar så vilsamt och vackert på höjden vid den norrländska kusten. Här är stället där jag laddar mina batterier på sommaren. På sin höjd hör du någon enstaka bil köra förbi och någon båtmotor puttra nere på vattnet. Här är också marken där min mormor har sprungit med sina barnafötter och marken runt omkring har varit i släktens ägo sedan 1500-talet. Det vill jag fira med att delta i tävlingen Sveriges charmigaste hem. Bilderna där blev inte det bästa då jag i princip alltid bara fotar lodrätt istället vågrätt så då lägger jag ut lite bilder här istället och hoppas på Din röst! :)

Hallen har fått genomgå en ganska stor förändring med pensel och textilier och man blir alltid lika glad när man stiger in i den gamla välbekanta stugan där man tillbringade barndomens somrar. Följer man den knarrande trappan upp så kommer man upp till den övre hallen, ett ställe där vi ibland har "hallmys". Helt enkelt för mysig för att vara bara en hall. Med lite vin, dricka och popcorn så blir det helt enkelt ännu mysigare :)


Vill du lägga en röst på mig så blir jag jätteglad! :)
Nästa gång blir det fler bilder och då från de båda sovrummen.
Välkommen åter!

Kram, S.

3 kommentarer:

Sara sa...

Vilken underbar stuga. så fint inuti :-)
Kram

Mitt hvite hus sa...

Utrolig flott hus du har... ligger jo så vakkert til..jeg skla inn å stemme på deg..

Klemmer o=)

Min Skattkammare sa...

Hallå tjejen!
Nu kan jag äntligen kommentera här hos dig! :o)
Så vackert i dina gamla familjetrakter!! Jag vill ju rösta, men det går inte....fattar inte. Måste jag vara med i facebook?
Hoppas sommaren varit bra!
Min har varit bra...men batterierna är inte laddade. Undrar var laddaren är....?
Kanske där någonstans i dina bilder....;o)
Stor kram min vän!
Kicki