torsdag 11 augusti 2011

Hjälp!HJÄLP!

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig för jag har en hel del problem med min blogg!
Trots att jag är inloggad står det längst uppe till höger: Logga in. När jag trycker på den knappen så visas det ju ändå att jag är inloggad.

Ett annat problem är när jag ska kommetera hos vissa bloggar Då räcker det inte med att evt skriva verifieringsordet (om det krävs) utan då måste jag välja olika alternativ för att kunna kommentera, ex namn & webbadress så det går alltså inte per automatik. Hos andra bloggare finns det bara "google konto" som alternativ och när jag trycker på den knappen så kommer detta upp : Ditt nuvarande konto (xxxx) har inte åtkomst att visa den här sidan.

Vad ska jag göra? För strular det så här mkt så blir det ju tyvärr så att jag kommenterar, vilket var en av anledningarna till att jag stängde av min egen kommentarsfunktion. Orkar inte med det här strulet, som har varit sedan i våras.

Tacksam för hjälp!

Kram, S.

8 kommentarer:

katarina sa...

Hej hej!

Jag har inga problem med att kommentera så jag kan tyvärr inte hjälpa dig...
Men jag har hört från fler att det varit/är problem.
Jag tycker raderna helt plötsligt kommer så glest isär då man gör inlägg....förr kunde man ju välja själv.
Japp poolen är nybyggd för i år. Det största jobbet är allt runtomkring.....eller i alla fall det som tar mest tid. Tror aldrig vi kommer bli färdiga....Med själva poolen är det bara lampan som ska koplas in och en poolsarg i sten ska på. Men bada gör vi ca 28grader i vattnet....skönt..;) Och ALLA passar in där som har ett glas rosé...;)
Vilken mysig semester du haft! Ser hur fint som helst ut.
Kram katarina

Hannis sa...

Det har varit jättemycket strul med blogger.
Jag hade samma problem förut så det är nog bara att vänta.

Vilka fina bilder från Ulvön!

Kram Hannis

katarina sa...

Hej igen!

Nu kunde inte jag heller få iväg min kommentar på en sida....men då klickade jag på förhandsgranska och då kom rutan med ordverifiering upp....då gick det sen
prova det..
kram

Camilla sa...

Kan det där med "Logga in" vara för att du har automatisk inloggning?? det har varit så för min del också...

Hannah sa...

Jag kan inte heller kommentera vissa bloggar, ej heller svara på kommentarer på min blogg! Fattar ingenting, måste ju vara något med inställningarna?
Sökte i hjälptjänsten efter svar, verkar som att de haft problem men att det numer ska vara löst. Hur som helst kan jag fortfarande inte kommentera.... Om du kommer på vad felet är får du gärna hjälpa mig! Tack! /Hannah

Viktoria sa...

Hej! Jag har precis haft samma problem med min blogg.. Det funkar inte att kommentera om man alltid är inloggad, du måste logga ut innan du kommenterar. Jag hade kryssat för rutan om att hållas inloggad på den sidan där man loggar in men nu har jag tagit bort det! Fin blogg du har förresten :)
Kram Viktoria

Dennis A sa...

Det hindret stöter jag¨på varje gång jag ska kommentera något, så jag kan tyvärr bara kommentera där jag kan göra det anonymt, men här ser det annorlunda ut. Snyggt.
Google är förvalt åt mig, återstår bara att se om det fungerar ;-)

Dennis A sa...

Det fungerade, så uppenbarligen gör du rätt och minst en sak av det jag gör är fel.