torsdag 18 augusti 2011

Tävling del 3
Tredje och sista gången (för denna gång) som jag visar massbilder från min kära stuga. Förutom hallen, som jag visade för två inlägg sedan så består bottenvåningen av ett stort bondkök och ett tv-rum. På bilden ovan där det hänger flaggor i taket, är från en midsommar för några år sedan. Med kusinen boendes på tomten ovanför så blir det nästan som barndomens midsommarfirande. Jag måste försöka fira nästa midsommar här.Runt det här bastanta matbordet har det ätits många goda måltider och många till ska det bli. Diska gör man med vattnet som man värmt upp på spisen, för här finns det inget varmvatten med fantastiskt gott och kallt vatten istället.

 Tv-rummet har förvandlats till en rosa och mysig oas, här tillbringas gärna kvällarna då mörkret sakta börjar lägga lägga sig för som ni kanske vet är sommarkvällarna i norrland betydligt ljusare än i de södra delarna.
Lite magiskt måste jag säga.
Sådär en miljon bilder senare så hoppas jag att ni har fått se en "liten" glimt av mitt paradis Fälle. Tyvärr blir det ju inte sån lång stund jag får njuta av detta på sommaren då jag inte bor på orten men det är ju tur då att man har så många vackra bilder på sin dator som man kan drömma sig tillbaka till.

Vill du rösta på mig i tävlingen som Sveriges charmigaste hem så klickar du här. Vill du se mina tidigare inlägg om stugan så kikar på mina två tidigare inlägg nedanför.

Tack för att du ville följa med på min stugvisning!

Kram, S.3 kommentarer:

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

...Så himla vackert!

Kram från Australien♥

liven sa...

Åh...det er så fint hos deg!!

ha en fin helg :o)

Ainosofia sa...

<3