måndag 30 juli 2007

Mera shopping...

Ikea shopping

Igår följde jag med mina föräldrar till Ikea. Måste erkänna att denna gång nog var min billigaste shoppingtur på stora varuhuset. Kan ha göra med att där jag bor finns det lite fler Ikea varuhus, och att jag inte vill släpa med mig för mycket hem. För köpa- det vill man ju alltid göra! *ha ha*


Det jag fyndade denna gång var ett 6-pack av små glas som jag ska göra ljuslyktor av och de fina tavelbilderna som visas ovan. Har tänkt köpa dem tidigare men de har varit slut då, så allt som allt blir det två större och tre mindre tavlor.


Loppisfyndade tavlor

Jag har tidigare inhandlat dessa blomstertavlor på olika loppisar. Ramen på den vänstra tavlan ska jag nog måla vit. Tror de kommer att passa bra i det gröna rummet i sommarstugan. De små ljuslyktorna har jag gjort med decoupage.

Fjärilsplansch
På insidan av hörnskåpet i stugen hänger denna fjärilsplansch, tycker att den är väldigt vacker, och den gör sig väldigt bra till den slitna dörren.
Idag har det blivit mycket blommor och mönster att visa, men jag har tillbringat hela dagen med att fota olika inlägg som jag ska visa framöver.

Nu är det dags att vila mig lite.
Kram S.

6 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Här var det otroligt mycket härligt inspirerande att titta på!
Mycket smakfullt!
Kicki

signe sa...

Åh...de där bilderna från Ikea stod jag och höll i och blev jättesugen på att köpa dom men la tillbaks dom..Visste inte riktigt var jag skulle sätta dom! Superfina!...vilka söta lyktor du gjort oxå!..och fjärilsplanschen i det gamla skåpet var verkligen shabby och vackert! :)

Tabergstösen sa...

Vackra blomtavlor och helt underbar fjärilsplanch! Jag älskar sådana där gamla naturillustrationer & skolplanscher - det är liksom "äkta"!

sara sa...

Ikea är alltid kul:) Ser fram emot fler inlägg!

Interiørhuset sa...

Nydelig! De bildene var bare sååå vakre! Så flink du er

Min Skattkammare sa...

Klart att du får länka till mig! Jag gör det till din fina blogg också!
Kicki