tisdag 8 september 2009

Blomstrande grönskaIdag går vi upp på övervåningen i stugan. Och som ni ser så fick jag bra användning av alla blommorna som jag plockade in ;-)Blommigt i olika formerDen här söta lilla hängaren fyndade jag på loppis. Passar perfekt till de gamla barnskorna som jag hittade på mina föräldrars vind och mormors gamla halsband.
*
Kram, S.

8 kommentarer:

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Vännen!
Åhh så ljuvligt!! Allt!! Jag kan hemskt gärna flytta in på momangen!:) Fast det är klart..det vill väl inte ni;)
Jo, hurtig..just det.. Men dom har lovat soligt och +18 grader så jag tror att älgarna & hundarna är lite slöa...bra, då behöver jag inte gå så mycket! :)
Men jag vill verkligen INTE hamna nära nån vapenavfyrning..huuj!

Må gott!
Kramar Camilla

Anneli sa...

Hejsan.

oj... vad mysigt med blommiga tapeter, så lantligt, precis som det ska va i en stuga....och köket med blå detaljer så fint.

må så gott,
Kram anneli.

Hannis sa...

Härlig miljö!
Så där så man bara kan kliva in och koppla av!

Kram Hannis

Vit som snö sa...

Hej min vän!
Angående patinerade krukorna så var jag på min kära trädgårdsbutik som min utlottningssäck kommer från o frågade efter "fula" krukor. Då visade hon att under alla lååånga plantbord i växthusen så hade hon krukor stående som hon penslat med fil o sedan sprayar regelbundet med vatten. Så jag provar det nu o självklart kan jag visa resultatet sen!
Er stuga ser så underbar ut!! Fridfull och vacker! Och dom små skorna smälter jag som smör i solsken för!
Hur går det med bostad?!
Kram Cilla

Frida sa...

Så fint du har det, man blir så glad av blommor, vilka söta små skor.
Kram Frida

per sa...

Ååå så fint du har det... den tapeten du har likte jeg... skjønn sausenebb du har satt blomst i... Og baren skoene...nydelig...
Klem Kerstin

MiaMaria sa...

Hej!

Men så härliga bilder från stugan...fina detaljer....

Allt bra med mig....dig med?...

HA det så gott//MiaMaria

Bodil sa...

Hej och tack för kommentaren inne hos mig. Har just tittat runt på din jättefina blogg. Underbart kök i er stuga. Den verkar ligga jättefint också. Visst är det en sjö man ser från köksfönstret?
Bostad i Stockholm.... Era stackare!! Min dotter flyttade till Stockholm för ca 5 år sedan. Då lyckades hon via en bekant få tag på ett 1:a handskontrakt. Och det förstod vi efter ett tag hur otroligt värdefullt det var. Då kan man ju byta när man själv vill så att säga. Hon har flyttat ett antal gånger och bytt upp sig till större när hon blev sambo. Och bytt upp sig igen när de fick barn. Och nu har de köpt hus. Vi som inte bor i Stockholm har ju bara så in i Norden svårt att acceptera de höga priserna!
I morgon lägger jag en direktlänk till din blogg. Gillar den skarpt!
Kram och godnatt