lördag 16 april 2011

Längtan


Med vårens sköna dagar kommer min längtan efter sommar, sol och semester. Semester för mig betyder min  hemstad där jag har både familj och sommarstuga. Eftersom semestern alltid åker iväg i rasande fart känns det bra att ha lite bilder från min stuga där lugnet hägrar. På så sätt får man lite av den känslan mitt i vardagen också.


Jag har stor respekt för vatten och vill inte gärna vara under ytan. Men känslan vid att vara vid vattnet och andas in alla dofter är oslagbar. Så rogivande.


Om någon vecka ska jag faktiskt åka hem en liten snabbis. Blir ju inte så ofta längre så man får ta tillfället i akt då. Kanske blir det en sväng ut till stugan även om vädret och klimatet kanske inte riktigt påminner om dessa bilder ännu.

Önskar Er en riktig skön helg!

Kram, S.

6 kommentarer:

Anneli sa...

Hejsan.

Så vackra bilder!
Ser underbart och väldigt rofyllt ut.

Jag är likadan....tycker inte om att vara under vattnet...men annars älskar jag sjö och hav.

ha det gott,
Kram Anneli.

liven sa...

Nydelige bilder og skjønner at du lengter dit!

Ønsker deg en fin helg :o)

elsamarianne sa...

Jag har också en respektfull kärlek för vatten. Mitt älsklingsvatten är Vättern, som jag gärna åker till. Havet i väster är också härligt, men respekten är större också. Ingen liten båt för mig utan håller mig på land.
Vackra bilder på ditt favoritvatten.
Kram elsamarianne

Marieberg sa...

Vackra bilder av ett vackert landskap.

Vit som snö sa...

Hej Vännen.
Vilken vacker header som möter det första man ser, ljuvliga bilder!!
Och bilderna från dina sommaroas också... underbara! Snart är vi där...i sommaren!!
Tack för söta ord hos mej oxå:)
Fjäderpennorna..jag har några stycken, tror jag hittat dom på en lanthandel på museumområdet i stan. Faktiskt riktigt mysigt att skriva med dom. Kan ju kolla om dom finns kvar när dom öppnar upp för våren:) Isåfall hör jag av mej om saken:)
Gillar din duk i köket OCH snygga underläggen!!!
Ha en fin start på nya veckan:)
Kram Cilla

Rose Cottage sa...

Vilket underbart ställe du har och som du kan ladda batterierna på, vi har med stuga i skärgården i Karlskrona och jag längtar alltid dit nu när värmen börjar att komma, luktar speciellt vid havet.

Ha en riktigt skön och gul Påsk.
MVH

Ulrika