onsdag 20 april 2011

Dan före dopparedan


Imorgon är det alltså skärtorsdagen och min enda lediga dag nu under påsken. Vädret ska ju bli härligt också sägs det så då får man passa på att gå ut och njuta :)


Visar här lite påskbilder från förgående år då jag ligger lågt eller inte alls, ha ha, på pysselsidan. Men den får komma fram en annan gång. Ska försöka passa på att besöka din sida också, har varit dålig på det och har inte ens köpt en enda inredningstidning med påsktips. Jag har ju sommar i hjärnan fortfarande ;)

Kram, S.

5 kommentarer:

liven sa...

Koselige påskebilder hos deg :o)
Sengesettet er fra Ikea.....mykt og deilig...liker det såå godt!!

Ha en fin skjærtorsdag....og nyt fridagen!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken underbart fin header du har, det var riktig sommar över den. Lite trist och jobba nästan hela helgen, du får njuta extra av den här dagen.
Önskar dig en riktigt
Glad Påsk
Kramar
AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Idag har jag resfeber för jag har tänkt ta kvasten till Blåkulla, kärringar i min ålder vill gärna träffas inför påsken och ha lite trevligt..... Ha r alltid haft med mig katten Måns men han har gått upp så mycket i vikt så det kan bli risk att jag inte kommer lätt, nu går jag och tittar snett på grannens katt Lisa, en smärt liten sak, skall göra ett försök att få fatt i henne, men jag tror det inte blir lätt, har sett att hon går omvägar för mig, jag tror att hon anar något.....
Kanske gör jag en mellanlandning hos dig och vilar mig ett slag, du har så mysigt, du är så duktig på att göra det vackert omkring dig!
Kram Raina

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Tack för titten hos mig;o)
Vilken fantastiskt vacker header!!!

Glad Påsk!
Malin

Hannis sa...

Du är inte ensam, här påskpysslas inte alls=))
Men jag äter dessto mer...

Hoppas att du får en skön ledig dag!

Kram Hannis