tisdag 23 februari 2010

Kaos

Vilket väder vi har nu, och vilket kaos det framkallar! Jag som norrlänning blir lika förvånad varje gång hur hårt det drabbar oss här söderöver. Och just denna vinter är den värsta på väldigt länge. Att ta sig till och från sitt jobb är ett jobb i sig!

Det vita och rosa får i detta inlägg symbolisera vintern och sommaren. Och nu vill jag gääääärna att sommaren ska komma :)

Hur har du blivit drabbad av detta väder?
*
Kram, S.

11 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hallå vännen!
Ja, men där uppe i norr har ni ju renar och snöskotrar! ;o)))
För mig är det mest humöret som får sig en dänga. Numera kan jag stanna inne om jag vill. Jag måste nypa mig i kinden ibland....det är så skönt!:o)
Vad fint du gjort på bilderna!
Sommar kom!! Fast våren först....;o)
Ha det toppen!
Kram Kicki

Tigris Predikantan sa...

Mest tycker jag nog att denna vinter varit ganska bra: snön har inte töat hela tiden och vi har sluppit slask... sedan att solen varit skygg, det är ju inte roligt alls... men, man kan inte få allt.
Du har annars fått till det väldigt fint på din bild!

Lisas torp sa...

Ja, fy attan vilken vinter! Jodå, visst blev jag drabbat - svårt att ta sej till och från jobb även inom innterstan - bussarna kommer inte där heller! Tala om kaos du!

Jag längtar som en tok efter våren nu!
Vilka härligt trösterika bilder och så fin den nätkupan är!
Tack för titten hos mej!
Bildredigeringen gör jag med hjälp av www.picnik.com
Kul och gratis!
ha det gott i kylan!
Kram
Lisa

Hannis sa...

Jag märker inte så mycket av det här kaoset jag.
Cyklar året runt så jag drabbas inte av trafikstopp=))

Vilka fina skrin!
Passade perfekt med den rosa blomman.

Kram Hannis

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Tack för titten och din kommentar hos mig! Kul!
Så fina bilder du visar! Lite inslag av rosa, vårigt!!!!
Kram Agnetha

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej, vilken fin blogg du har, jättefina foton. Och vilket härligt slitet bord du har ljuskupan på, vackert. Och snö och vinter är jag hjärtligt trött på, längtar efter ljumma vindar nu.
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Hejsan!!Jaadu,ler igenkännande om det där med vädret!jag bor o är uppväxt i Umeå,tycker bara att vi äntligen fått en normal vinter!!Har jag rätt när jag fått för för mig att snöoväder söderut är detsamma som vi kallar snöfall o blåst???Ha det gott,hälsningar Åsa.

Atelje Annorlunda sa...

Så vacker kupa och härliga färger.
Ja kaos har det varit här åxå och igår hade vi 21 kalla grader. Helt sjukt...
Kram Åsa

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Härliga bilder!!! Underbart med den lilla rosa blomman på det slitna bordet..

Ja, vi här i söder är ju inte rustade för en massa snö, därför blir det alltid "snökaos" när snön kommer. Snöskoter, ordentliga grejer för att hantera snön, det skulle vi behöva nu :)

Kraaam
Mia

PS min kamera, det är en Canon EOS 450D

Nygammalt sa...

Åsa:
TAck för din kommentar. Förstår vad du menar gällande vintern. Men den här vinterna har varit den värsta hit intills. Skillnaden mot hemma är ju att där hinner man med att ploga och skulle det inte funka med bussarna (vilket det oftast gör) så har ju de flesta bil eller har tillgång till skjuts). Här fryser ju alla tågbromsar tydligen så det är måååånga människor på lite bussar just nu. Galet! Men snömängen är som en riktig norrländsk vinter :)

Frida sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar. Det är lite bättre nu. Hoppas allt är bra med dig! Ja detta vädret ställer verkligen till det framför allt för ni som pendlar. Jag har bara en kvart med bussen till jobbet så det har inte varit några problem. Men jag har gått och stukat foten i stället p.g.a. av snön. Kan inte minnas någon vinter det har varit så här mycket snö åtminstone inte sedan jag var liten. Hoppas vi får lite vår snart det hade piggat upp och det är vi sannerligen värda efter den här vintern.

Blev jätteglad för din hälsning :) Ta hand om dig!
Kramar Frida