lördag 6 februari 2010

Hamnen

En ny helg och ett nytt melodifestival år! För andra gången kommer denna turné till min gamla hemstad. Förra gången var jag faktiskt där på plats och det var ett riktigt drag måste jag säga. Har hört lite från dagens deltagare men vet inte riktigt vad jag tycker om bidragen. Men sen är kanske inte schlager min absoluta favorit heller ;)

Inte långt från den här platsen på bilderna ligger den nya arenan som ikväll ska vara värd åt schlagern. Men tvärs över bilden kan du skåda de gamla saltmagasinen, och i ett av dem kan du hitta mig på somrarna för då är det loppis där! ;)

Ska du titta ikväll eller ska du göra något annat spännande? Har du någon favorit av alla årets deltagare. Själv hade jag inte ens koll på att det skulle starta redan nu, förrän ett par dagar sedan...
*
Kram, S.

4 kommentarer:

Pysselpalatset sa...

Hej härliga bilder... gillar den med de tre grabbarna. - Nä ingen favorit på slagerhimelen ännu... men titta ska vi. kram Jeanette

Hannis sa...

Blir nog slötittande samtidigt som jag målar.
Är inte någon schlagermänniska jag heller men av någon anledning så fastnar alltid låtarna...
Efter tjejmiddagen i går så blir det bara lugnt i kväll=))

Kram Hannis

Hulda sa...

Her i Norge er det også mgp i kveld. Jeg skal se. :) Det er jo også Norge som får æren av å arrangere den internasjonale finalen i år. ;) Takket være Aleksander Rybak.

Så artig å se gamle bilder fra hjemstedet ditt. Artig å tenke på at du bruker å være på loppis i et av de husene. :)

Så syns jeg også at du har laget et så vakkert minne om din mormor nedenunder her. Så fint, og godt å ta vare på de gode minnene man har om sine besteforeldre. Jeg mistet min mormor våren 2007, da var hun blitt 96 år.

Mitt hvite hus sa...

herlige bilder du viser... sjarmerende...

ja her er det også MGP... ser nok på det..

Lykke til alle sammen..

klem Kerstin