torsdag 16 juli 2009

Randigt

Kuddar från Himlen runt hörnet
*
När man som jag, bor litet och alla skåp och vrår är fulla med saker...ja då är det inte så lätt att förnya sig här hemma. För jag har ju egentligen inte så mycket jag vill bli av med heller...hmmm vilka problem ;-). Så hur gärna jag vill än vill köpa grejer så går det inte så där jättebra, så när jag vill förnya mig så får jag mer använda mig av textilier. Kuddfodralet ovanför är mitt senaste tillskott i samlingen.
Sittdynor från Jysk
*
Tycker att det passar utmärkt till mina fina sittdynor. Och blå, ja det är ju jag, dock inte lika mycket som när jag var tonåring. Då var det blått på tapeter, gardiner, överkast...ja, you name it.

Tyg från Åhléns
*
Bredvid sittdynorna så har jag denna fina pall som mamma målat och klätt om så fint i den här beige-vit-randiga tyget. Dock är den gömd nu då fårskinnet ligger ovanpå som skydd mot fågelburens vassa kanter. Men när man lyfter på fällen så känns ju pallen som ny igen =) Det är väl så man får resonera när man bor smått.
*
Nej nu är det dags för jobb. Är inne på slutspurten nu innan semestern!
*
Ha en bra dag!
*
Kram, S.

7 kommentarer:

Ombonat hemma sa...

Vad snyggt det är med randigt! Jag har också de där kuddarna från Jysk, just nu ligger de på min kökssoffa. De går att använda nästan var som helst. Vilken fin pall du har också!

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Hej Vännen!
Så du har också semester snart, härligt!
Sugen på norra norrland?;)
Vad fint du gjort där hemma i din mysiga lilla lya!
Må gott!
Kramar Camilla

Hem och Lycka sa...

Randigt är snyggt, en favorit här hemma!

kram Mia

Hulda sa...

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Men, har kastet en god del nå under flyttinga. Så flotte puter fra jysk. Likte også trekket du har laget til krakken. Passet godt sammen. :)

Helena /Franska liljan sa...

Gilalr du lavendel? Missa inte tipsen på min blogg! Honumg, socker, tvål eller skorpor , allt kan förgyllas med lavendel :-)

Helena /franska Liljan

Hannis sa...

Perfekt att förnya med textiler.
Det ger ett mjukt intryck.

Du,den där pallen ser fin ut!

Kram Hannis

MiaMaria sa...

Hej!

Så vackra textilier, vackert med randigt!!!!!

Hoppas att du har en skön sommar!
MiaMaria