söndag 28 juni 2009

Shabby and chic

Idag fortsätter jag visa nya psalmböcker. Man kan ju tro att jag har blivit frälst på äldre dar ;-)
När jag var hemma under midsommar så tog jag och min lillasyster ett obligatoriskt besök på loppisen påSaltmagasinet. Och titta vilken söt liten spegel hon hittade till mig för endast 10 kr! Det kallar jag verkligen ett fynd! Spegeln är alldeles nött och shabby...perfekt alltså! Tänk att man för några år sedan skulle ha ratat en sån här liten skönhet.


Se så söt den lilla psalmboken är med spännet, en liten ovanlig detalj vad jag vet.
*
Nu verkar sommaren ha kommit på allvar, tyvärr har jag tre veckor kvar tills min semester börjar och jag vet inte hur jag ska överleva tills dess. Temperaturen inomhus står på över 30 grader då jag har ett sånt fantastiskt ljusinsläpp med en massa stora fönster som vetter åt solsidan. Det är väldigt påfrestande att inte kunna få sova ordentligt då det praktiskt taget kokar inomhus. Och inte är det mycket bättre på jobbet heller, det borde klassas som en arbetsmiljöproblem. För energin minskas ju drastiskt. Nä man ska väl inte klaga för det här har man ju väntat hela året på, men jag längtar till mina föräldrars lilla pool som jag kan ligga och svalka mig i. Det är grejer det!

:-)
*
Sköt om er! Hoppas ni kan njuta av det fina sommarvädret!
*
Kram, S.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Leste nettopp innlegget ditt fra 24.juni, håper at det har orndet seg på jobben hos deg. Det er kjedelig når slikt skjer. Bildene er så fine, som små kunstverk, ja. Jeg likte også veldig godt de gamle salmebøkene du viser. Så fint og spesielt med den spennen på boka. Flott speil også, ga en nydelig effekt til bildet. GOD SOMMER!

Pysselpalatset sa...

Hej håller med... nog är den ovanligt vacker din psalmbok...Jag brukar ta kopior på sidorna av julpsalmer och använda som bakgrund till julkort.... kram jEANETTE

Cornelias Cottage sa...

Fina saker! Hoppas dina sista veckor innan semestern går fort-fort! =)

Richie's 2ts Inspires sa...

Verkligen fin psalm bok och spegeln är kanon fin. Kul att Ni kan åka runt på loppisar.

Ha det kul och skön semester snart.

kramar mas!