torsdag 19 maj 2011


Jag gillar ju den här lite ruffare stilen. Där man känner att sakerna "lever" och att det bryter av lite mot det andra vita man har. Att de har en gammeldags charm gör ju inte det hela sämre :)

Att det är Himlen som frestar förstår ni säkert ;)


 Jag som har samma storlek på skorna som Askungen (minus prinsen då) har verkligen fattat tycke för de här fina skorna ovan. Jag bara måste ha dem!!! båda såklart också! Liten vink till mina nära och kära då jag fyller år nu i sommar ;)


Ett varmt litet bad hade inte suttit fel idag då det är tråkväder utanför fönstret.


Passar på att önska er en riktig trevlig helg!

Kram, S.

3 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin butik, jag ser flera saker jag skulle vilja ha. Kudde, bricka, brevställ, slitet fönster...förstår att du gillar den butiken. Hoppas den som köper presenter läser din blogg nu.
Kramar
AnnaMaria

ELIN´S SHABBY ROMANTIC sa...

oj, vilka härliga bilder med så otroligt vackra saker! Det ruffiga är verkligen levande och som bryter mycket fint mot det vita! Jag blev 40år :) En ålder som känns bra med kloka tankar och väl med kunskaper blandat med barnasinnet kvar, den kommer aldrig nog försvinnas för mig! Grattis i förskott och önskar dig den bästa födelsekalaset! Kram Elin.

Viola sa...

Underbara bilder, är oxå svag för denna färgskala och det blir mer och mer utav den här hemma och även i butiken, hoppas helgen är skön, kram