onsdag 4 augusti 2010

Nymålat

Det brun/oranga trappan i sommarstugan är nu som ny i denna vit/gråa skrud

Igår var jag och gjorde lite husbesök här uppe och vilka fantastiska hus det finns här. Man inser ju att om man vill bo så här i framtiden så är det här man måste bo. Typ. Annars måste man vinna på lotto eller gifta sig med en miljonär...och båda är väl lika lätt, va? ;) 

Tur att jag trivs i storstan då! :) Men en alldeles egen lägenhet hade inte skadat...

Kram, S. 

6 kommentarer:

Hulda sa...

Nå har jeg sett på dine flotte bilder fra sommarstugan. Så vakkert dere har det der. Trappen kan jeg tenke meg er veldig forandret fra brunt til grått. Virkelig flott ble den.

Mange fine bilder fra deg. Så vakre blomsteroppsatser du har laget også. Slikt er artig å holde på med.

Kos deg videre i stugan. :)

Min Skattkammare sa...

Hej käraste vän! :o)
Så fint och fräscht i trappan, härligt!
Äsch, miljonär behöver man inte vara....du ska se, rätt som det är faller pusselbitar på plats och livet tar en ny riktning man inte kunnat tänka ut själv.....;o)
Näääeee....den har jag inte sett, är det nån ny produktion eller repriser?
Jag har följt Tudors, jag gillar det, men nu börjar jag bli lite trött på alla huvuden som rullar. Nog för man känner till historien om Kung Henrik, men magstarkt är det.
Hoppas att allt är bra med dig!
Sommaren är ingen bra bloggtid för mig, men jag läser dina hälsningar med stor värme........:o)
Ja, tänk om du kunde komma på bloggmarknaden, vad kul!
Ha det toppen, vi hörs igen....
Kram Kicki

elsamarianne sa...

Oj så fräsh och fin trappan blev.
kram elsamarianne

Fröken Grön sa...

Åhh, vilken ljuvlig trappa ni har fixat till! Färgkombinationen vitt/grått är verkligen fantastisk, - jag funderar själv på att måla golven i hallarna här hemma schackrutigt i just den kombinationen. (Nåväl, drömma går ju, vi får väl se när det blir av...)

Dina tankar kring vad för slags boende man får om man är villig att flytta passar in på mitt liv just nu, - jag och sambon har precis sålt vår lägenhet i Malmö och flyttat till vårt sommarhus i nordöstra Skåne. Som f.d. storstadsbo häpnar man när man ser huspriserna här! Dessutom blir det pengar över, om man som vi säljer ett boende i storstan, - inte klokt.

Ha det så gott!
/Anna-Karin

, sa...

godkväll' har helgen varit bra? jag har köpt Isadora Matte Top Coat. Jag bara älskar det, vad tycker du? Med eller utan?

NICOLINAS BONING sa...

Mycket snygg trapp...men så är den lik den vi har här hemma förstås;-)

Jag trodde att du redan hade en egen lägenhet?
Den där miljonären dyker nog upp en vacker dag...men han kanske inte har några pengar men vad gör det...bara han är den rätte så :-)

Kram Birgitta