måndag 12 april 2010

Vårromantik


Så har man fått några dagars ledighet innan man hoppar på det nya jobbet. Men först väntar några utbildningsdagar och det är alltid lika roligt! :)


När jag är hemma och hälsar på mina föräldrar så läser jag alltid igenom mammas veckotidningar och det blir ju en hel del under tiden man är borta...;) Dessa vårinspirerade bilder hittade jag i en tidigare upplaga av Allas. Den tidiningen bjuder faktiskt på en hel del härliga idéer och bilder.

Här i storstan har våren verkligen kommit nu, inte någon snö så långt ögat kan se...men tyvärr kommer ju pollenallergin som ett brev på posten också. Förhoppningsvis finns det någon bra tablett mot dessa. Har du något tips? Tycker att man lätt blir så trött av dessa.

Kram, S.

5 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Framförallt så finns det koksaltlösning i sprayform för näsan, på apoteket ... det lär vara bra så man "tvättar bort pollen" från åtminstone inandningsluften ... man kan dessutom spraya hur mycket och ofta man vill!

Vit som snö sa...

Härligt att vila upp sej o ladda batterierna hemma hos föräldrarna:)
Jag slipper pollenallergi men min man brukar antingen ta spruta eller så receptbelagda Aerius, lite dyra men han blir mindre trött av dom...
O lycka till med ditt nya jobb!
Kram Cilla

Camilla sa...

Vad fint med rosa,vitt och grönt :)

Lisas torp sa...

Bilderna ser härligt inspirerande ut!

Ja, så härligt att vi fått vår här i Stockholm också, men så trist med allergi! Du får försöka hitta något som dämpar!
Kram
Lisa

envilsenloppa sa...

Usch ja jag har en son som är helt däckad nu av sin allergi , stackars er !!
Passar på att ta lite av de tips du har fått oxå !
Kraam/Lotta