torsdag 15 april 2010

Kökssoffan


Som ni kanske märker så är jag fortfarande rätt osynlig på bloggen. Just nu har jag varken tid och energi att lägga på denna och då tyvärr inte heller på era fina bloggar. Men jag kommer tillbaka snart med mer kraft och energi!

 Jag försöker lägga in lite nya inlägg nu och då. Detta fotograferade jag i mina föräldrars kök när jag var hemma på sportlovet.
 

Den gamla kökssoffan har stått ute i Fälle antingen i sommarstugan eller i gammelmormor och -morfars hus. Här är den klädd i fina harmoniska färger. Tyget kommer från Åhléns, fällen från Ikea och örngotten köpte jag på HM Home...ångrar mig nu att jag inte köpte några egna till mig själv. Känns det igen? Man tänker att man har tillräckligt många kuddfodral hemma, men vet ni...man har aldrig tillräckligt många av dessa! *hi hi* ;)


Den här gammeldags flaskan med etiketten svagdricka var jag bara tvungen att köpa för utseendets skull. Skulle nog ha fortsatt att ha den oöppnad..var inte riktigt någon höjdare...speciellt inte ljummen! ;)


Passar på att önska er en riktigt skön helg! Hoppas solen fortsätter lysa över er, själv ska jag börja på mitt nya jobb! :)

Kram, S.

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Ja, jag förstår att du hellre ligger på soffan *skrattar* Nej, men det ser så inbjudande ut!
:)

Lisas torp sa...

Vilken vacker gammal kökssoffa och så fint med de lugna och harmoniska färgerna till! Nej, jag håller med - man kan aldrig ha för många kuddvar! Man vill ju byta lie då coh då.

Svagdrickan fanns alltid på bordet vid julen, när jag var liten! Den ska vara iskall och jag tycker den är jättegod!!!

Ha det gott!
Kram
Lisa

Hulda sa...

Så fin kjøkkensofa foreldrene dine har. Likte fasongen veldig godt. Flott var også putene og madrassen i. Du tar flotte bilder. :)

Vit som snö sa...

Fin gammal soffa o fina kuddöverdrag! Jag hittar såna jag vill ha hela tiden, får liksom hejda sej för...man KAN få för många också;)
Nää, svagdricka är ingen höjdare men flaskan är jättesöt!
Stort lycka till nu med ditt nya jobb!!!
Kram Cilla

junhe sa...

DET BLIR OFTA EN NOSTALGIKICK NÄR MAN ÅKER "HEM" =)) SVAGDRICKA ÄR INGET FÖR MIG, MEN FLASKAN "OSAR" NOSTALGI OCH FLYDDA DAR...
HA EN BRA KVÄLL/ KRAM JUNHE

Mitt hvite hus sa...

Nydelige benk dine foreldre har.. herlige bilder..

Ønsker deg en fin helg
klem Kerstin

Hannis sa...

Skickar en massa energi!!
Främst så du får ork och tid till att njuta lite av våren=))

Mysigt med kökssoffa!
Krypa upp i med en bra bok och slappa.

Kram Hannis