söndag 30 november 2008

Första advent

Ja, tanken var ju att jag skulle ha påbörjat min tävling denna vecka men som bekant räcker inte alltid tiden till. Igår kväll efter jobbet satt jag och pysslade som bara den så imorgon tänkte jag starta den istället.
Tänk att nu har vi kommit till första advent...och lika svårt som vanligt att fotografera i ljuset ;) Min första adventsljusstake får bli denna kruka med siffran 1 på. Annars har jag inte hunnit julpyssla så mycket ännu förutom att jag har lagt en julfin duk i köket, det är det rum som får gå i rött denna jul.

Den här fina awarden fick jag av min bloggvän Lily of the valley. Tack snälla du! Skickar den vidare till alla mina bloggvänner.

Må så gott alla och njut riktigt av första advent. Själv ska jag på födeleldagskalas idag.Kanske blir det glögg! =)

Kram, S.

6 kommentarer:

Hannis sa...

Alldeles perfekt pysselt enligt min smak=))

Ha en skön dag//Kram Hannis

Mia sa...

Jättegulligt 1:a adventsljus med tillbehör. :)

Kram Mia

Lily of the valley sa...

Superfint! Gillar kombinationen...
Ha en skön första advent
Kram Lily

Kerstin sa...

Nydelig ble det=)

Klem Kerstin

Viola sa...

En så fin adventsbild, hoppas ni haft en mysiga adventsdag, innan du sätter igång med tävlandet får du då ta och titta in till mig så du är med på butikens utlottning, grattis och ha en bra vecka som kommer, kram VIOLA

Giesela sa...

Hej, hoppas allt är väl med dig. Jag har totalt missat din tävling. Synd, men det kanske går flera "tåg". Iaf fall bedårande vinster. Kram kram Giesela
Välkommen in och tävla hos mig :0)