torsdag 13 september 2007

Ljussken i sovrummet

Efter många om och men är jag äntligen uppe! Självklart var flyget inställt så efter några timmar fick jag flyga till grannstaden istället. Som tur var hade jag ingen speciell tid att passa för det blev ju flera timmars försening. Det är inte ovanligt om jag säger så, är det inte fel på planet så är det dimma eller snöstorm!
*
Idag har jag varit och shoppat lite på min favoritbutik Himlen runt hörnet och tagit en tur till loppisen nere i hamnen. Lyckades nämligen glömma kamerasladden till datorn så jag ska försöka knäppa lite kort med en annan kamera istället. Det är ju fantastiskt att man ska måsta flyga en massa mil för att shoppa...som jag dessutom inte får med mig ner...men det är ju så skönt att ha det samlat på en mindre yta än vad det är i storstan.
Tills vidare visar jag er lite bilder från mitt sovrum.
*
Den här fina fotohållaren fick jag i födelsedagspresent av lillasyster från "Himlen runt hörnet". I den har jag en utskriven bild på min mormor. Ljuset med spetsmotiv köpte jag på IKEA i julas, hoppas den kommer tillbaka i julsortimentet igen.


Jag hade ju turen att få två stycken fotohållare, så i den andra ska jag ha den här bilden på min farfar, men den får vara nerpackad tills jag flyttar. Jag har valt att ha mormors bild framme då hon inte är så pigg nu, men på den här silverbrickan från farmor.


Lite dekorationer i sovrummet. Silverljusstakarna, som kommer från Paisley, har jag fått i present från min storasyster. Smyckeshållaren kommer ifrån Syster Lycklig


"Var ödmjuk för livet - tag inte allt för givet". Så sant så sant. Ytterligare en fin present från storsyrran


Kram S.

14 kommentarer:

faster atta sa...

vilken underbar syster du har som har så god smak i present väg!! Det märks att hon känner dej väl. Ljuset från IKEA har jag inte sett tidigare, lyckades tydligen missa det i julas. Synd, för det var jättefint!!
kram nina

Sallys hus sa...

Å va mycket fint du visar som vanligt!
Hoppas du har det bra där upe i norr...fast det är klart du har!!
Mysigt att åka runt till små butiker. Jag ser att syrran din har lika bra smak som du själv!
Kram Katarina

Karolina sa...

Åh va glad jag blir över att få positiva reaktioner från en person med sån smak som dej! guud vilken blogg du har!!

Självklart får du länka till mej!! Det blir jag bara glad för!! jag ska också ta mig en titt hos dig nu....!!

Kram Fröken Fägring (som nu är 1,81 efter att ha växt 10cm av din fina kommentar)

Sånt är Livet sa...

Hej,vilka foto ramar! looove it,och tavlan med ord på vägen.så sant,man tar mycket för givet tills det häder något som får en att stanna upp och man ser allt från ett annat "håll".kram lisbeth

Stina sa...

Tack, du lilla kråkan.

Fina saker du visar. Den där ramen funderade jag också på.
Kramis

Anonym sa...

Hej! Vilka fina korthållare och så fina kort på din mormor och farfar..och silverfatet från farmor!..Va kul att ha såna kort framme..måste gå hem till min mamma och se om det finns nåt kort jag kan få ta hem eller kanske göra kopia av hos fotografen :) Jättefina spetsgardiner oxå! Ha en trevlig shopping då! Kram :)

Nya och gamla ting sa...

Jag ser bsestämt att du har varit på mina favoritaffärer också! Vet du hur det är med Saris, om de ska stänga ner eller ej? Hörde att lokalerna finns ute till försäljning. Ha en fin fredag.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilka toppensystrar du har och otroligt fint sovrum med vackra detaljer! Ja de där fotramarna ja, de har jag ju suktat efter förr... Himlen runt hörnet ja... så himla snygga! Och jag har också en sån "spetslykta" fr Ikea, de luktade så himla gott av vanlij men lätta att diska ur sen och ha värmeljus i, verkligen snygga! Jättefin tavla med, ha en toppenhelg i norrland då! Mari.

Ljuva ro sa...

Gillar verkligen smyckeshållaren! Ditt sovrum verkar kanonmysigt! Kram

Lily of the valley sa...

Vilket härligt namn- Himlen runt hörnet! Så fina saker du visar från ditt sovrum och jag gillar verkligen ordspråket.
ha en trevlig helg
kram Lily

MiaMaria sa...

Verkligen vacker fotoram.
Kul med presenter!
// Maria

Anonym sa...

Roligt med presenter! Vad otroligt mkt fin!

toashes sa...

find out internet published here best site navigate to this website click over here now

paweigh sa...

p5p81o5p57 y2z18b4d85 k4d73y0e50 t7z21w5e76 n8z88v2c94 e3o41x0x24