lördag 26 maj 2012

Hej sommarkänslaHej i stugan!
Tack snälla ni som fortsätter komma in och besöka min sida trots att jag själv inte har gjort det. Vill nog gärna skylla på tidsbrist, vilket det också varit men framför allt har jag känt att jag tappat inspirationen. Jag känner att jag är less på den här shabby chic stilen som är på var och varannan blogg. Jag är och förblir nog ett fan av den lite gammelsvenska stilen. Min absolut största inspirationskälla är min sommarstuga, som är som ett balsam för själen. Dit ska jag snart få återkomma, närmare bestämt vid midsommar :) Tills dess nöjer jag mig att titta tillbaka på alla gamla bilder därifrån, för det är under sommaren som jag fotograferar som mest till bloggen. I stugan :)


Gärdesgårdar, midsommarblomster och annat grönt får mig att påminnas om barndomens sånger på skolavslutningarna. Stockholm ligger ju några veckor före (i utblomning) min gamla hemort norröver, så just nu är det riktigt skolavslutningskänlsa här.

Vill önska er alla en riktigt skön helg, hoppas vi alla får njuta av sommarvädret!

Kram, S.

5 kommentarer:

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Ååå, den gammelsvenska stilen ligger nog mig närmast hjärtat också :)
Kram från Australien♥
~Pernilla

Lilla Kullan sa...

Så mysigt det ser ut.:-) Stina

G:a Affären sa...

Ja, det är befriande att det finns annat än vita inredningar, det var rubriken Nygammalt som förde mig hit. Ditt sommarhus ser ut att vara en pärla och vilket läge sen! Nu ska jag kika in lite mer på din blogg, /Cia

busana muslim trendy sa...

Thank you for posting this. It’s exactly what I was looking for!

Anna sa...

Vilken härlig blogg! Här hittar jag massvis med inspiration! Återkmmer gärna!