söndag 3 oktober 2010

Resor

Mormors vackra gamla nattlinne hänger vid linneskåpet

När man jobbar inom Handels så är helgerna heliga...ja de helger som man är lediga alltså. Igår var en sådan och oj vad jag hann med saker. Middag på restaurang, komikershow och idag brunch på ett av stans hotell. Mycket trevligt och gott måste jag säga :) Mera mat blir det ikväll, då jag har bjutit hit några kompisar från jobbet som jag ska åka utomlands med snart. Så förutom mat så blir det planering inför det som komma skall. Kan säga att det är mycket efterlängtat att få åka bort en liten stund...och att få komma till värmen. Är nog egentligen född i fel land...

Den lilla Londonväskan kommer från Himlen runt hörnet


London var en stad som jag hade planerat att besöka nu i höst...men det får nog vänta lite till tyvärr...men den som väntar på något gott... ;)
Har du någon resa inplanerad?

Kram, S.

6 kommentarer:

elsamarianne sa...

Jag får ofta såna kreativa tankar om hur jag ska fixa o dona hemma... när jag befinner mig för långt borta alltså. Sen när jag kommer hem så är alla idéer puts väck. Så jag har börjat ta med en lite anteckningsbok när vi reser, för att inte glömma allt som jag funderat ut under resan.
Inget planerat i vinter, men till nästa sommar, dåååå. Vartsomhelst...bara inte hemma.
kram elsamarianne

Hannis sa...

Kul med resa! Kan tänka mig att du längtar.
Har nyss varit i väg men till våren blir det kanske Barcelona.
Får stå ut till dess=))

Fint med nattlinnet hängandes framme.
Blir som ett prydnadsminne.

Kram Hannis

Lisas torp sa...

Så fina bilder du visar - vilken harmoni!!!

Så skönt med en ledig helg!
Det låter spännande med en resa!
Blir det till det lite varmare då?

Nej, jag har ingen planerad resa - har rest rätt mycket tidigare i mitt liv...blivit lite "mätt" kan man säja. Men några platser ligger alltid där i bakhuvudet...så nån gång kanske jag ännu en gång till Toscana...eller kanske Scottland och Irland...det är ställen jag vill besöka!
Stora städer är jag inte interesserad av alls!
Ha en fortsatt skön söndag!
Kram
Lisa

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder..

så deilig med frihelg... god mat og palnlegge reise... herlig å ha noe å se frem til


klemmer 0)

Man tänker sitt: /Tove sa...

Jag har precis kommit hem från Berlin. Det var en suverän loppis-stad, till och med bättre än London. Finns lite bilder på resfynd i bloggen nu.

Fast London går inte av för hackor heller, där var jag i våras. Förutom roliga loppmarknader är priserna bättre på sådant som vi imorterar därifrån. Hunters gummistövlar till exempel. Annars är det rätt så dyrt där, men vi lyckades åka när kursen stod i 11 kronor så det gjorde det hela lite roligare än vanligt.

Annars är Prag en stadsfavorit med bra loppisar, bra priser och mysig atmosfär.

Men just nu längtar jag mest efter en slöresa till solen. Är det en sådan du ska dra iväg på kanskè?

Nordingården sa...

Å så vackert med mormors nattlinne och läcker gammal tapet! Vilken fin väska och så den bruna stolen... London var vi på väg till i höst också medn det bidde inte av, jag hade pluggat stadsdelar, butiker o hotell så jag kan allt, och så åkte vi inte:) men en dag kanske...Brunch på hotell, så mysigt, jag har ätit den på Scandic Hasselbacken, den är ju så toppen! Mari.