torsdag 15 mars 2012

Inspirerande dukningar


Jag är uppväxt med att man dukar fint med servetter då man ska ha bjudning, eller varför inte en fredag kväll hemma. Jag har hittat en massa fina saker på Dunis hemsida.


 Det finns fina plastbestick, glas och tallrikar, löpare, duk och ljus. Och sist men inte minst; servetter! ;) Ska man bjuda på middag så tycker jag att dukningen är minst lika viktig som maten.Jag tycker att det är kul att kunna vika servetterna fint. Här får du lite förslag på olika servettvikningar, så blir man nästan lika proffsig som dem i Thailand! ;) Glöm inte att kolla på alla inspirationsbilderna där för man blir verkligen inspirerad. 


Sött!

(Kollagen är gjorda av bilder från Dunis hemsida) 


Här på den sista dukningen tycker jag att man kan få slå sig ner för en afternoon tea med lite champange kanske?! ;)

Kul med löpare i papper. Jag som är en liten sölmaja borde ju kanske införskaffa det. Jag har alltid lager-på-lager-dukar på mitt matrumsbord, och varje gång är jag lite orolig för att någon ska spilla för det är ju sånt jobb att stryka alla dessa dukar sedan. Det slutar oftast med att det är jag som spiller av något slag... ;)

Måste bara få tipsa om att Duni har 20% på hela sortimentet fram till den 15 april.
Glöm inte att ange kodenblogg1515

 Blir dags att uppdatera min samling :)
Kram, S.

onsdag 7 mars 2012

Vårens intågNu får man väl ändå säga att våren är på intåg? I alla fall i de södra delarna av landet. Det bästa med att ha flyttat söderut är att våren är minst 3 veckor före här nere än uppe i norr. Och jag är ju ingen vintermänniska direkt! ;) Så nu ser jag fram emot uteserveringarna som komma skall. Härligt härligt!Man kan se att jag har tagit dessa bilder tidigare i år då ljuset inte riktigt har kommit in i lägenheten och bilderna då blir mörkare. Sommaren är ju min absoluta topp när det gäller fotografering...övriga året är jag inte lika duktig tyvärr.

Kram, S.