torsdag 29 september 2011

Runt, runt...


Jag har länge varit ute efter en äldre jordglob i lite murrigare färger. När jag hittade denna i "gammal stil" när jag var uppe och hälsade på min lillasyster i våras så blev jag lite dumsnål...men minnet var visst gott hos henne för jag fick denna i present när jag fyllde år istället! :)

Om några veckor är det dags för mig att korsa Atlanten igen och det ser jag MYCKET fram emot. Undra bara vart nästa resa bär av...tror jag får gå och snurra lite på jordgloben! ;)

Med det passar jag på att önska er en trevlig helg!

Kram, S.

söndag 25 september 2011

Sommarnatt


I somras när jag fyllde jämnt passade jag på att fira denna underbara dag ute i sommarstugan...som jag gjorde i min barndom. Hela dagen firades med familj, släkt och vänner. Kvällen fortsatte nere hos kusinen med familj som har sin stuga vid vattnet. Vilken fantastisk kväll det blev och vilka minnen! :)

För er som inte brukar vara uppe i norr så är sommarkvällarna fantastiska för det är ljust nästan hela tiden.

Kram, S.

fredag 23 september 2011

Rosor


Tv-rummet i sommarstugan har genomgått en ganska radikal förändring med väldigt lite medel. Förutom lite vit färg, loppisfyndade småprylar och mitt skåp (som jag en dag ska måla vitt...) så blev den största förändringen soffan. Den tidigare sammetsröda hörnsoffan är nu en blommig oas med hjälp av två vackra blomsterpläder som jag köpte på Himlen.


Den här blommigt söta korgen med blommorna i fick jag av min morbror och moster i present. Den passar perfekt in här i vardagsrummet tycker jag. 


Eftersom vi har lagt ner mycket krut på att fixa iordning stugan så kan man inte direkt säga att vi har någon vidare blomstrande trädgård. Dock så röjde vi ju ordentligt ute på tomten nu i somras så vem vet, kanske nästa sommar är det även blommigare utomhus...ska om inte annat arrangera någon kul 5-kamp eller nåt nu när vi har så mycket yta igen.

Passar på att önska er en härlig helg & att vi alla får chans att njuta av solen! :)

Kram, S.

söndag 18 september 2011

Söndagslunk

 Sista dagen på veckan och jag är faktiskt ledig! :) Har faktiskt lite måsten som jag ska ta tag i men sen får det bli lite skön söndagslunk. Hade gärna tillbringat denna dag uppe i stugan. För vill man ha det lugnt så är det platsen att vara på.

 Det här kortet är lite snett och vint men vad gör väl det en sådan dag?! På övervåningen ser ni det gröna sovrummet där jag brukar sova. Har inte visat huset från denna sida tidigare men det är fotograferat från min kusins tomt.

Hoppas att ni får njuta av en skön söndagslunk också.

Kram, S.

onsdag 14 september 2011

Smultronstället


Så har vi haft några till ljumma och härliga dagar (och liiite regn)  och jag jobbade ju såklart! ;) Så då får man passa på att njuta sig tillbaka till sitt eget smultronställe och som de flesta av er vet så är det ju mitt paradis Fälle!

De riktiga smultronen har blivit placerade där från mitt föräldrarhem och rödvinbären är lika gamla som huset - d v s hundra år, så de har gjort det bra som har klarat väder och vind där, för som ni vet så kan det ju blåsa på bra på toppen! ;)

Kram, S.

måndag 12 september 2011

Mera mera



Så efter lite många om och men (jag är aldrig hemma) så får ni se lite mer från Country by mails fina monter på Formexmässan som jag fotade med min mobilkamera. Mycket fina saker måste jag säga, roligt med de stora kuddarna med bilder på och stolen med kvinnan. Lite annorlunda och kul tycker jag. Dessa fina saker hittar ni ju på hemsidan eller i min favoritbutik Himlen runt hörnet. :)

Kram, S.

onsdag 7 september 2011

Formexmässan


I fredags tog jag med mig min kära mor på Formex och som vanligt fanns det en hel del fint. Huvudet snurrade nästan runt av alla montrar...En av montrarna var ju givetvis Country by mail som jag fotograferat ovan, kommer att visa fler bilder därifrån i mitt nästa inlägg.

Kram, S.