onsdag 26 januari 2011

Dream


Drömma...
ja det är något som jag hoppas att vi alla gör men att vi också ser till att förverkliga vissa av våra drömmar. Själv så älskar jag att resa och har några resor att se fram emot denna vår :)



Den här fina anteckningsboken köpte jag till min lillasyster i födelsedagspresent och hade tänkt köpa en till mig själv men jag hade turen att få en i julklapp av min storasyster. Klockrent tycker jag :)



Fortsätt drömma för det ska jag göra :)

Tack för ditt besök och välkommen tillbaka till mig.

Kram, S.

söndag 23 januari 2011

Gammalt tråg


Vi inredningsbloggare är ju ganska bra på att återvinna och göra om saker, att använda en sak till olika ting gör ju att den känns nästan som "ny". Det här gamla tråget från Fälle har jag fått av min mor och den har kommit väl till användning. På bilden ovan ligger ljusslingan av blommor i den.


Stenar och blockljus


Diverse förvaring

Idag har jag tråget i min mörka hall med andra små ljuslyktor i den. Ok, erkänner att det lätt hamnar nycklar, läppglans och andra små ting i den också ;)

Önskar er alla en god fortsättning på helgen. Ska försöka besöka er snart men först ska jag träffa några vänner och planera en trevlig semester :D

Kram, S.

lördag 22 januari 2011

Änglafrid


Änglar och änglavingar, tja allt som har med änglar att göra tycker jag om! :)
Den här söta lilla glasängeln har jag fått av min egen lilla ängel, nämligen min lilla systerdotter som nu inte är så liten längre ;)

Mer änglafrid åt folket! Hoppas att ni alla får en härlig helg!

Kram, S.

måndag 17 januari 2011

Fjärils vingar


Nu har jag åtgärdat mitt kontoproblem. Blev till att köpa nytt utymme...trots att det bara rör sig om en struntsumma så känns det trist när man har en "gratis" blogg...men men, nu är jag på banan igen.

Har införskaffat mig en ny fjäril till min lilla samling. Den ovan kommer från Berry details i Stockholm. Tycker att den är riktigt fin.


Kylskåpsmagnet som jag fått från min lillasyster


Denna fjärilsplansch sitter inne i ett av de gamla skåpen i köket i min älskade sommarstuga. Behöver bara tänka på den så blir jag lycklig! :)

Sommaren går vi sakta men säkert åt och DET gör mig verkligen lycklig också!

Kram, S.

onsdag 12 januari 2011

Smycka


Jag har ju fått flera fina inredningssaker i julkapp som jag inte har hunnit visa ännu! En av dessa är den fina lilla fågeln som man ska ha som bokmärke. Ända sedan barnsben, ja lite mer förr, så har jag varit en riktig bokmal. Idag läser jag tyvärr lite mer sällan men när jag väl gör det så kan jag inte sluta, så då kanske det är bra med lite pauser emellanåt! ;)


Se så söt den är!
Ska bli skönt att ha ordentlig koll på vilken sida man är på och slippa alla möjliga papper som man haft tidigare som bokmärke. Just nu är jag inne i en riktig filmperiod, tycker det är mysigt att kura ner sig i soffan med tända ljus och bara sjunka in i filmens värld medans det eviga snöandet fortsätter utanför.

På tal om film, dags att se nästa nu!

Kram, S.

söndag 9 januari 2011

Scones


Har varit lite några dagar nu efter att ha jobbat mellandagarna. Bakning är ingen stort intresse hos mig men scones däremot är ok.


Den senaste veckan har  jag t o m bakat det några gånger.


Farfars älskade kaffekanna (här med te) och mjölksnipa


Assietten tillhör en samlingsserie som heter Blå Herrgård. Tycker mycket om det och så är jag ju förtjust i just blått och vitt. Vad har du för favoriter?

Kram, S.

söndag 2 januari 2011

God fortsättning på 2011!


God fortsättning på 2011! Ett nytt år och ett nytt bloggår! :)


Hur firade du? Här åt jag middag. Ett rum HELT i min smak och förmodligen din med! Det var så ljust och fint dukat på bordet.


Jag har inte fixat mitt bildkonto-problem ännu men har raderat lite gamla inlägg så att jag kan fortsätta skriva lite till.

Kram, S.